Rezoluții aveți?

Rezoluții aveți?

Am început 2021 cu un proiect frumos și sinceră să fiu, eu îl consider tot așa. Adică frumos! Nu m-am oprit pentru că am fost dezamăgită, sau poate puțin, dar nu recunosc. Dar nu de reacțiile voastre, am destui cititori, ba chiar mai mulți decât aș fi crezut.

Mă laud? Da.

Am o mulțime de vizitatori pe lista de statistică și o mulțime de steaguri la care mă uit fericită, de parcă aș vizita chiar eu țările care apar pe acolo. Și chiar o fac, pentru că în primul rând, mă uit la steaguri și la țările din care am musafirii de pe blog și îi primesc în casă de parcă ar fi oameni reali. Iar eu am multă imaginație, mai dau o căutare pe net, mă uit la imagini și fac excursii câte vreau. Ies în decor, sau din decor, nici eu nu știu cum s-o spun.

Deci, nu m-am oprit pentru asta. Cred că m-am oprit pentru că nu mai știam ce să vă spun, sau poate că nu mai aveam ceva interesant de spus. Asta cu scrisul nu e chiar așa cum vrei, uneori și cel mai des, e cum se poate. Și cred că, în cazul meu, nu s-a mai putut. Nici acum nu sunt sigură că am ceva frumos și interesant de spus, dar uite c-o fac. Pentru că am început anul așa și vreau să-l termin așa. Voi veți citi dacă veți dori, așa cum ați făcut-o mereu.

Iar acum, când mă uit înapoi, singurul lucru frumos și real pe care îl văd în anul care a trecut e ăsta. Blogul meu și momentele în care m-am ocupat doar de el. Asta în plan personal, normal. Adică din listele pe care bifezi ce-ai realizat și ce nu. La mine aici e pe plus, multe au rămas pe minus.

A fost un an greu și pentru mine, ca și pentru restul. Cu multe piedici, cu mai multe decât de obicei, chiar. Doar mie mi s-a întâmplat asta? Au fost și momente frumoase, am scris despre ele. Alea care au fost frumoase le știți deja, deci cam atât am avut de spus despre anul care aproape a trecut. Pe cine interesează chestiile nasoale pe care le pățește omul?

Un an ciudat, în care nimic nu pare să mai fie ce a fost cândva și poate că nici nu mai este. Oare chiar merită să scriu ceva despre el, sau mai bine să-mi imaginez cum va fi următorul? Să fac un exercițiu (greu) de imaginație și să văd anul 2022 ca pe cel mai frumos an din viața noastră. Un an așa cum n-a fost niciodată! Să decretăm în avans anul 2022 cel mai bun an al ultimilor 100 de ani, sau de ce nu, al ultimilor 1000 de ani.

Mai sunt 20 de zile din 2021, 480 de ore, 28.800 de minute și un infinit de speranțe pentru cel care urmează! Mai trec pe aici, dacă veniți și voi!

3 thoughts on “Rezoluții aveți?”

 1. Rodica spune:

  Draga mea fata , te pricepi si la mate , nu numai la scris !

 2. Ioana Suciu spune:

  Sigur că abia aștept să treci pe-aici. Prezența ta aici îmi face ziua mai frumoasă. 😘😘😘😃

 3. Dana spune:

  Ori de cate ori vei fi aici, vom fi si noi, cititorii.
  Sa ai un an 2022 asa cum ti-l doresti si daca continui sa scri, va fi si al nostru mai bun. 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

35, februarie35, februarie

Îmi place să gătesc, îmi place să scriu despre mâncare și să urmăresc emisiuni culinare. Cred că nimic nu-mi evocă mai puternic trecutul alături de cei dispăruți decât o rețetă