Pic și Poc, altfel spus, Zack și Loki

Pic și Poc, altfel spus, Zack și Loki

Nu-s ai noștri, dar tot ai noștri sunt. Sunt din familie, pentru că sunt câinii fetelor. Din când în când, rămân în grija noastră. Sunt cu totul altfel decât toți câinii pe care i-am avut noi: mici și dorm în pat. La început mi-a fost teamă să dorm cu ei. Mereu mă gândeam c-o să-i strivesc în somn, dar m-am obișnuit. Ba chiar a ajuns să-mi placă.

Nu sunt cei mai buni prieteni. Ajung la bătaie în chestiune de secunde, sunt foarte geloși și fiecare vrea să fie în centrul atenției. La întrunirile de familie, scandalul și bătăile dintre ei sunt nelipsite.

Au fiecare o garderobă impresionantă de haine și o mulțime de jucării. Cred că ei au mai multe haine decât avem noi, fetele au o adevărată obsesie să le cumpere câte ceva. Mie una mi se pare caraghios să-i văd îmbrăcați, dar m-am obișnuit. Chiar și aici, la noi acasă, au haine de rezervă, în cazul în care rămân fără.

Pic și Poc sunt amuzanți și foarte cuminți amândoi. La noi acasă au vasul lor de apă, care mereu îmi amintește de ei. Stă pe gresia din bucătărie, iar eu dau mereu cu piciorul în el. Se răstoarnă, apa se varsă pe podea și îmi udă șoseta. Balta aia care se formează și care mă face mereu să fug după mopul din baie e amprenta lor, pentru că întotdeauna uit să arunc apa, după plecarea lor.

Zack e sobru și pare puțin trist. Dar nu e. Îi place să stea pe spătarul canapelei; de fapt, la amândoi le place locul acela. Îi cade părul, iar canapeaua, hainele noastre și toată gresia rămân marcate de prezența lui. Nu mă mai deranjează demult părul lui prin casă, deși aș prefera să nu-i cadă. Îi plac bastonașele de treats pe care le cumpăr atunci când îmi amintesc și le păstrez în casă pentru el.

Loki pare să râdă mereu, mi se pare un câine vesel și parcă tot timpul binedispus. Deși foarte egoist, pare să vrea totul pentru el, inclusiv atenția noastră. Se bucură exagerat când mă vede, de fapt, când ne vede. Cred că îi place aici, în casa asta a stat o vreme bună, așadar e ca la el acasă. Lui n-am voie să-i dau treats, Daria e foarte strictă cu alimentația lui. E chiar obsedată de alimentația lui, îl plimbă la veterinar toată ziua. Ar fi bine să fie la fel de grijulie și cu alimentația ei, zic eu. Loki are cele mai multe jucării și haine dintre toți câinii noștri, asta e clar, el e în top, din acest punct de vedere. Când vine la noi, rămân urme de pipi prin diferite colțuri ale casei. Marchează totul, toate sunt ale lui. La început mă enervam, acum nici măcar nu-mi pasă. Dar aș prefera să n-o facă.

Cei doi nu sunt prieteni, după cum am spus. Dar sunt ai noștri și ne-am obișnuit chiar și cu disputele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Mă laud!Mă laud!

Promiteam să revin cu detalii despre munca Dariei. Unii știți, de câteva zile am aniversat 34 de ani de căsnicie. Am primit, printre altele, cadoul de mai jos. Noi, în

BrunoBruno

Bruno A fost singurul blond din familie. L-am luat de la crescători de rasă, era un Golden Retriver și nu mai știu de ce am ales chiar rasa asta. Ne-am