Mă laud!

Promiteam să revin cu detalii despre munca Dariei. Unii știți, de câteva zile am aniversat 34 de ani de căsnicie. Am primit, printre altele, cadoul de mai jos. Noi, în viziunea Dariei.

Jazz era mic, iar după părerea mea, cel mai frumos personaj din imagine. Pe atunci, locuiam încă în Spania. În cursul aceluiași an, l-am adus cu noi în vacanța de iarnă. Ne petreceam toate vacanțele de Crăciun acasă, cu familia. Jazz făcea parte din familie, ne-a însoțit în călătorie, pe bancheta din spate a mașinii. S-a comportat minunat, așa cum a făcut și cu ceilalți câini din familia noastră.

Apoi, în cursul anului următor, destinul nostru s-a schimbat, iar Jazz a primit o altă familie. A rămas această imagine cu el, printre multe altele păstrate încă în dosarele cu imagini și în caseta cu amintiri frumoase. Eu o consider cea mai frumoasă fotografie a noastră și am cerut expres acest cadou, pentru aniversare. Daria a făcut o treabă minunată și îi mulțumim și aici, lăudându-ne cu munca ei!

 

Tot aici, tot pentru a mă lăuda, desenul grafic (așa îi spune?) care a servit pentru invitația de nuntă a surorii ei!


Vă las pe voi să apreciați!

One thought on “Mă laud!”

  1. Rodica spune:

    Daria noastra cea desteapta si draga !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

VioricaViorica

Viorica era o femeie mică şi plinuţă, cu un păr roşu, vopsit acasă, cu o vopsea ieftină cumpărată de la magazinul din colţ. Avea părul rar şi, imediat după ce