Mă laud!

Promiteam să revin cu detalii despre munca Dariei. Unii știți, de câteva zile am aniversat 34 de ani de căsnicie. Am primit, printre altele, cadoul de mai jos. Noi, în viziunea Dariei.

Jazz era mic, iar după părerea mea, cel mai frumos personaj din imagine. Pe atunci, locuiam încă în Spania. În cursul aceluiași an, l-am adus cu noi în vacanța de iarnă. Ne petreceam toate vacanțele de Crăciun acasă, cu familia. Jazz făcea parte din familie, ne-a însoțit în călătorie, pe bancheta din spate a mașinii. S-a comportat minunat, așa cum a făcut și cu ceilalți câini din familia noastră.

Apoi, în cursul anului următor, destinul nostru s-a schimbat, iar Jazz a primit o altă familie. A rămas această imagine cu el, printre multe altele păstrate încă în dosarele cu imagini și în caseta cu amintiri frumoase. Eu o consider cea mai frumoasă fotografie a noastră și am cerut expres acest cadou, pentru aniversare. Daria a făcut o treabă minunată și îi mulțumim și aici, lăudându-ne cu munca ei!

 

Tot aici, tot pentru a mă lăuda, desenul grafic (așa îi spune?) care a servit pentru invitația de nuntă a surorii ei!


Vă las pe voi să apreciați!

One thought on “Mă laud!”

  1. Rodica spune:

    Daria noastra cea desteapta si draga !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Post

BrunoBruno

Bruno A fost singurul blond din familie. L-am luat de la crescători de rasă, era un Golden Retriver și nu mai știu de ce am ales chiar rasa asta. Ne-am

Aproape un anAproape un an

Anul trecut pe vremea asta mă pregăteam de prima postare. Fix pe 26 martie le-am născut (pentru voi) pe Francesca, Zita și Ines. Ele existau deja pentru mine; doar pentru